1a Trobada Padel & Beers de BR
Per Subcomitè de Pàdel / Comitè Team Building

A BR, el mes de setembre sempre és un moment de retrobament després del període de vacances, en què, durant un mes, ens deixem de veure a diari. Tornem més relaxats, amb noves experiències a la motxilla i una mica més “morenos”. Aquest any, però, el retrobament ha estat un xic més intens ja que, després d’un any i mig, ens hem tornat a veure més enllà de la pantalla sense rastre de morenor i potser amb alguna arruga extra.

Arrugues a part, la tornada ha vingut repleta de canvis: noves oficines, nova distribució dels espais de treball, nous companys amb qui no havíem tingut el gust de veure’ns en persona, ni a qui havíem pogut fer una rebuda en condicions, directrius de prevenció de contagi, el 3+2, etc.

Encara que sembli que tot el temps que no ens hem vist ha passat volant, les nostres vides han canviat. Algunes i alguns han tingut fills, d’altres han canviat el seu lloc de residència.  Potser el canvi més important de tots en la pandèmia, i del qual us haureu adonat si no viviu sota una pedra, és que el pàdel s’ha posat de moda!

Així que, aprofitant que alguns feia molt temps que no ens vèiem i que d’altres no ens havíem vist mai, en un pim pam vam organitzar aquesta trobada lúdica i esportiva que va ser tot un èxit de participació!!

La clau de l’èxit: l’esport de moda, bona companyia, premis de tots colors, bon temps a l’aire lliure i cervesa ben fresqueta.

Ens vam reunir un terç de la plantilla de tots els departaments de BR. Es van muntar els nivells de manera que la participació pogués ser universal, des dels que no havien tocat mai una pala fins als que porten el pàdel a les venes. Per fer-ho ben dinàmic i evitar que la gent s’ajuntés tan sols amb els seus grupets de confiança, vam fer partits de 15 minuts, que ens va permetre jugar tots contra tots i tots amb tots (dins de cada un dels 3 nivells). Aquí cal reconèixer el paper clau de les nostres jutgesses, que cronòmetre en mà van garantir el bon funcionament de la trobada.

Per dinamitzar la trobada i tenir entretingut al personal mentre no estaven a pista, es van dissenyar un conjunt de premis que vam votar entre tots i que van ser lliurats en una cerimònia força divertida en finalitzar el torneig i mentre gaudíem de la cerveseta.

Hi havia premis relacionats amb l’estil i qualitat del joc com “d’aquí al world pàdel tour”, “moltes ganes i poc encert”, “smash-obús” o “el servei de la mort” i d’altres divertits com “la febre del flúor” o “el millor attrezzo” que van fer que alguns participants que s’apunten a un bombardeig complementessin l’equipació esportiva amb gadgets carnavalescos.

No cal dir que a les pistes hi havia d’altres jugadors als que els vam arrencar un somriure ?

En resum, podem dir que va ser una gran experiència d’equip, ens ho vam passar molt bé i (avís a navegants) REPETIREM!