Conferència de Josep Bohigas al Japó

Font: Japó Smart City Institute

JAPÓ SMART CITY INSTITUTE

El passat 20 de gener Josep Bohigas va intervenir al “Japan-Barcelona Smart City Forum” que va tenir lloc a la ciutat de Tòkio. Josep va fer un dels quatre discursos d’apertura junt amb Felip Roca (Director de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Barcelona), Jordi Cirera (Director de l’Institut Municipal d’Informàtica de l’Ajuntament de Barcelona) i Melanie Davern (Professora del Royal Melbourne Institute of Technology). Aquí podeu accedir al vídeo amb la seva intervenció.

Font: Barcelona Regional

Posteriorment, Josep va participar en un panell de discussió titulat “Què és una ciutat intel·ligent ecològica centrada en els ciutadans?”, juntament amb la professora Melanie Davern, el professor Yuji Yoshimura de la Universitat de Tòquio i Toshiyuki Yunose, de l’Ajuntament de Kyoto.

Font: Barcelona Regional

El Smart City Institute Japan SCI-J) és una organització sense ànim de lucre que es va crear el setembre de 2019 per fer recerca de qualitat sobre bones pràctiques a les principals ciutats intel·ligents del món, mitjançant una estreta col·laboració amb universitats i institucions de recerca. Basat en aquesta investigació, l’Institut organitza seminaris, simposis i visites empresarials per donar suport en la construcció d’una base de coneixement necessària per dissenyar i implementar ciutats intel·ligents.